Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie

Vrei să afli cui astrele promit un nou roman şi cine se alege cu cerere în căsătorie? Atunci citește cea mai exactă predicţie de dragoste pentru prima lună a anului

BERBEC

berbec horoscop

Berbecii nu vor fi prea interesaţi de aventurile amoroase în începutul anului 2018. În mare parte, reprezentanţii primului semn zodiacal vor fi pasionați de problemele profesionale, careva din ei se va concentra pe creativitate. Foarte bine, dacă a doua jumatate a Berbecului poate juca rolul de partener în lucrurile care îl interesează, atunci romantismul, fie uşor înăbuşit, totuși se va face simţit în aer. În general, Berbecii vor începe o mulţime de afaceri, vor deschide o pagină nouă în viaţa sa, iar pentru ceva chiar să pornească de la zero, așadar, sprijinul persoanei iubite va fi necesar, chiar dacă reprezentanţii primului semn zodiacal nu vor fi prea romantici şi receptivi.

 

TAUR

taur horoscop

 

Ianuarie pentru Tauri va fi cu o varietate de probleme legate de sfera romantică de viaţă. Vor avea ceva de înțeles, de clarificat ceva, de a pune punctul pe „i”. Cu toate acestea, totul „se va trece” și se va regla mai aproape de 20 ianuarie. Comunicarea cu a doua jumătate va aduce emoţii pozitive. Cu toate acestea, majoritatea atenţiei este necesar de orientat asupra întregii familii, în special copiilor. Ei vor avea îndeosebi nevoie să interacţioneze cu părinţii lor, chiar dacî nu îndrăznesc să spună acest lucru în direct.

 

GEMENI

gemeni horoscop

Gemenii trebuie să fie dispuşi să lupte pentru dragostea lor. Înţelegerea cu a doua jumătate poate temporar sa dispară, astfel încât apare necesitatea de a aplica forţele proprii şi de a înţelege relaţiile existente. Cel mai bun e să clarificați cine pe cine şi cu ce l-a dezamăgit, și să făceți un gest romantic sau să dăruiți un cadou. Gemenilor, a căror inimă nu este ocupată de o persoană iubită astrele le recomandă să muncească asupra ei înşişi, asupra aspectulului, felului de a gândi, stilulului de comunicare şi in general asupra felului de abordare a sexului opus.

 

RAC

rac horoscop

Racii în începutul anului 2018 vor vrea mult sa-și extindă cercul de comunicare cu sexul opus. Comportamentul necaracteristic pentru Racii liniştiti şi modești va deveni una dintre proprietățile acestui semn zodiacal în anul următor, așa cum s-a spus de atâtea ori, că Racul ar trebui „să iasa din carapace”. Bineinteles, acest lucru va aduce un beneficiu acelor reprezentanţi ai acestui semn al zodiacului, care nu și-au intâlnit un suflet pereche. Dar dacă să vorbim despre acei, a căror relaţie a fost stabilită deja? În astfel de cazuri este necesar de a depăşi tentația şi de a ține aminte, că orice prieten nou de sex opus este un motiv suplimentar pentru retrăiri şi gelozie din partea partenerului.

 

LEU

leu - horoscop

Leii nu vor manifesta mult entuziasm în sfera romantică în ianuarie, dar acest lucru nu înseamnă că orice atenție în partea lor va fi neplăcuta pentru ei. Din contra, senzualitatea jumătații va încânta pe Leu, dacă va avea grijă și va ingriji de el la timp. În principiu, acesta este cel mai probabil scenariu, iar interesul maximal în relaţia voastră va avea latura sexuală. Pentru perechea voastră se va institui o idila perfectă. În familie nu se prevede nimic neprevăzut, va aşteaptă o viaţă de familie liniştită şi confortabilă.

 

FECIOARĂ

feciora horoscop

Fecioara se va surprinde singură pe sine, cât de importante pentru ea vor fi problemele romantice în ianuarie. Pregătiti-vă pentru a fi implicat într-un triunghi amoros, unde veți deveni apogeul principal. Cu toate acestea, această situaţie nu va dura mult timp, şi in mijlocul lunii veți deterimina exact cu cine este mai bine de a continua relațiile. Acelorasi Fecioare, a căror relaţii au fost deja stabilite, se recomandă de a fi ochi și urechi in mijlocul lunii, pentru ca aluzia casuală să nu să se dezvolte într-o situaţie de conflict de proporții. Cu toate acestea, probabilitatea unui astfel de rezultat nefavorabil este mică.

 

BALANTA

balanta horoscop

Pentru Balanță Ianuarie va fi luna dragostei. Desigur, acest lucru în primul rând se referă la acei reprezentanţi ai acestui semn al zodiacului, care au deja o relaţie stabilită. Vei deveni mai receptiv la necesitațile jumătății, conversaţiile vor fi mai sincere comparativ cu cele de mai înainte. Se poate spune că relația trece într-o etapă nouă, mai profundă. Aceloraşi oameni, născuţi sub semnul Balantei, care încă nu au un partener ai vieții, astrele cerești recomandă să meargă într-o călătorie. Există şanse sporite ca în cele din urmă să întalnească dragostea sa.

 

SCORPION

scorpion horoscop

Ianuarie al anului 2018 va face persoanele născute sub constelaţia Scorpionului să-și revadă relaţia lor romantică oarecum într-o altă direcție. Treaba consta în aceea, ca vor apărea provocări în viaţă, cu care va fi destul de dificil de a face faţă cu forțele proprii. În ajutor va veni a doua jumătate, și împreună veți aborda soluționarea acestor probleme. Lucrul împreună unește spiritul și sufletul, veți avea posibilitatea să simțiți aceasta pe pielea proprie. Dacă până în prezent au existat unele dezacorduri, atunci din acest moment veți uita despre ele şi veți începe să va înţelegeti reciproc mai bine, confruntându-vă cu creşterea sentimentelor romantice. Iar Scorpionilor, a căror inimă nu este dominată de prezența unei persoane dragi, astrele promit o perioadă destul de liniștită, unde nu vor exista aventuri amoroase neașteptate, toate acestea se prevăd înainte.

 

SĂGETATOR

sagetator horoscop

La data de 26 ianuarie Marte se mută în semnul Sagetatorului. În ciuda faptului că acest eveniment se va întampla relativ târziu, întreaga lună va fi într-un fel sau altul sub această influență astrologică. Din punct de vedere romantic, se poate de aşteptat pasiuni — în toate sensurile. Pentru ca în relaţiile cu cealaltă jumătate să domine armonia si ințelegerea, o supra-abundenţă de pasiune este mai bine de revărsat în viaţa sexuală, evitându-se schimburile verbale de neîntelegeri. Săgetatorilor singuratici astrele recomnadă să acorde timp pentru sine, de exemplu, pentru a aborda probleme de sănătate, aspectul exterior sau autoeducaţie. Luna aceasta va permite realizarea unor rezultate rapide ca ulterior să vă bucurați de un succes mai mare la sexul opus.

 

CAPRICORN

capricorn horoscop

În ianuarie Capricornul va avea multă nevoie de sprijinul unei persoane dragi. A doua jumătate va veni rapid în ajutor și va ajuta Capricornul să înțeleagă retrăirile sufletești. Refuzul sprijinului nu se recomandă, deoarece anume ajutorul emoţional, care va fi oferit de către partenerul tău, va fi rampa de lansare spre succes. Ceea ce ține de Capricornii care nu au încă au o relaţie permanentă şi sunt în căutare, asterele le recomandă temporar să acorde o atenţie familiei şi prietenilor. Să atragă atenția dacă nu are cineva nevoie de ajutor, sfat sau de oricare alt serviciu de la ei.

 

VĂRSATOR

varsator horoscop

La data de 18 ianuarie planeta dragostei Venus va trece în semnul zodiacal al Vărsătorului. Acest eveniment astrologic va pune accent pe sfera romantică din viața personală, așa că pregătește-te pentru a te bucura de popularitatea sporită la reprezentanții sexului opus în a doua jumătate a lunii. Celor căsătoriți li se pot ivi o serie de incomodități, în schimb acei Vărsători care sunt în întregime liberi în viaţa lor sexuală, se pot bucura pe deplin de circumstanțele create. Totusi, astrele recomandă să profitați de situația actuală pentru a găsi un partener de încredere pentru o relație fericită şi de durată. Există toate șansele pentru ca acest lucru să se întâmple.

 

PEŞTI

pesti horoscop

Pentru reprezentanții acestui semn al zodiacului trebuie de remarcat faptul că, dacă s-au stabilit deja relaţii de durată, luna ianuarie va fi prosperă şi romantică. Veţi simţi o satisfacţie absolută pentru viaţă, bucurie din comunicarea cu a doua jumătate şi veți vedea frumuseţea în detalii. O satisfactie aparte şi incomparabila vă va aduce sfera sexuala a vieţii. Însa Peștilor singuratici le poate fi dificil în încearcările de a găsi un limbaj comun cu membrii de sex opus. Încercaţi să identificaţi de la bun inceput hobby-urile si interesele comune, pentru antrenarea lor în dialog.

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: