Apple a prezentat iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Când va fi disponibil în România și ce preț va avea

Pe 7 septembrie 2016, în San Francisco, compania Apple a prezentat noile smartphone-uri – iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Prețul de start pentru iPhone 7 va fi de 649$ pentru versiunea de 32 Gb. Prețul pentru iPhone 7 Plus va începe cu 749$. Smartphone-urile vor fi vândute în versiunile cu memorie internă de 32, 126 și 256 Gb.

Comenzile prealabile pentru noile gadget-uri pot fi făcute începând cu 9 septembrie. Începutul vânzărilor este programat la data de 16 septembrie pentru primele 28 de țări, o săptămână mai tîrziu, vânzările vor începe în alte 30 de țări, inclusiv și România.

Startul vânzărilor iPhone 7 și iPhone 7 Plus în România se preconizează pentru data de 23 septembrie.

Prima caracteristică a noului iPhone, menționată de CEO companiei Apple – Tim Cook, este că noul iPhone va primi un sistem de operare actualizat – iOS 10. A fost actualizat și procesorul, un quad-core pe 64 biți A10 Fusion. Compania susține că acesta este cu 40% mai rapid decât cel din iPhone 6S și 6S Plus, și de 120 de ori mai rapid decât procesorul primului iPhone.

iphone 7

Noile smartphone-uri s-au ales cu un corp de sticlă și aluminiu, precum și de butonul «Home» reproiectat, care recunoaște forța cu care este apăsat. Camera foto la iPhone 7 este de 12 megapixeli și dotată cu stabilizare optică a imaginii. iPhone 7 Plus a primit o cameră dublă de 12 megapixeli și un zoom digital 10X.

Una din principalele diferențe a noului gadget este că acesta a primit o protecție împotriva apei și prafului.

La prezentare a fost confirmat unul din zvonuri despre noul smartphone – Apple a renunțat la jack-ul de 3,5 mm. pentru căști, în favoarea conectorului Lighting. Prin urmare, pentru căști obișnuite, utilizatorii vor avea nevoie de un adaptor. Compania a dat asigurări că în set, împreună cu noul iPhone, vor fi incluse atât căștile actualizate precum și un adaptor pentru căști obișnuite. Mai mult ca atât, smartphone-ul a primit 2 difuzoare, unul în partea de sus și altul de jos.

Apple a lăudat și bateria noului smartphone, o încărcare completă a bateriei la iPhone 7 – va permite o navigare de 12 ore continuă pe internet, la versiunea Plus – 13 ore.

Culorile disponibile sunt Silver, Gold, Rose Gold și două culori negre: Jet Black și negru mat.

Like this post? Please share to your friends:
Comments: 6
 1. sausage

  Păcat că nu are zoom optic de 10x. Nu mai scrieți articole dacă nu vă documentați bine înainte.

  1. admin (автор)

   Bună ziua. În articol este specificat că este dotat cu zoom-ul optic de 10x. Sau nu am înțeles corect la ce v-ați referit?

   1. sausage

    Telefonul are zoom optic 2x și zoom digital 10x, Nu zoom optic 10x.

    1. sausage

     ”Thanks to the dual-camera system and breakthrough ISP technology on iPhone 7 Plus, you can now get supersharp close-up photos and videos with optical zoom at 2x. And you can get even closer with improved digital zoom that lets you shoot at up to 10x for photos and 6x for video.”

    2. admin (автор)

     Am editat ) Mulțumim pentru implicare!

     1. sausage

      Nu aveți pentru ce. :)

Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: