A schimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția!

A chimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția

Jake a schimbat soția pe o secretară tînără. Noua lui prietenă insista să locuiască în casa de lux unde Jake a locuit cu soția sa. Până la urmă, Jake, cu ajutorul avocaților, a îndeplinit dorința prietenei sale noi.

El a dat Edith (acum fostei soții) 3 zile pentru a elibera casa. Prima zi ea a petrecut adunând lucrurile sale în cutii și valize. A doua zi ea a angajat oameni să încarce și să-i transporte lucrurile la noua casă. În a treia zi, Edith pentru ultima dată a aranjat masa, a aprins lumânările, a pus o muzică relaxantă și a luat cina. Pe masă erau creveți, caviar și o sticlă de Chardonnay.

După ce a terminat masa, Edith a intrat în fiecare odaie și a umplut galeriile pentru perdele cu resturile de creveți. A făcut ordine la masă și a plecat.

Atunci când Jake a adus noua lui prietenă – totul a fost superb, primele zile.

Apoi, câte puțin, în casă a început să apară miros neplăcut. Tinerii încercau să scape de duhoarea ce a învăluit casa. Au spălat podelele, au aerisit toate încăperile, au curățit covoarele – însă fără rezultat.

Prietenii refuzau să vină sa-i viziteze, servitorii s-au eliberat din funcții, mirosul neplăcut i-a făcut viața insuportabilă. În cele din urmă, ei au decis să se mute cu traiul în altă casă.

A trecut o lună, iar cei doi așa și nu au reușit să găsească cumpărator pentru casă, care mirosea oribil. Toți agenții imobiliari au refuzat să lucreze cu această casă. Ca rezultat, perechea a fost nevoită să împrumute bani pentru a procura o locuință nouă.

Fosta soție l-a sunat pe Jake să afle cum merg lucrurile. El i-a povestit despre starea proastă a casei. După ce l-a ascultat pe Jake, Edith i-a mărturisit că îi este foarte dor de casă, apoi a adăugat că ar fi gată să facă unele modificări în contractul de căsătorie în schimbul casei.

Bănuind că fosta soție nici nu imaginează amploarea dezastrului, Jake a fost de acord la 10% din valoarea casei, dar cu condiția că Edith va semna actele necesare în aceeași zi. Ea a fost de acord, și timp de o oră totul a fost gata.

Peste o săptămână, Jake cu iubita priveau zâmbind cum se împachetează lururile pentru a se muta în noua lor locuință. Ei au luat din casă totul, chiar și galeriile pentru perdele…

A chimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția

Like this post? Please share to your friends:
Comments: 2
  1. Web Design Galway

    creierul avarului nu are miros…O sa tin minte daca Doamne fereste copiii mei trec prin asa ceva sa ii invat si eu la prostii cu crevete.

  2. gica70

    Nu se poate cladi ceva frumos daca la baza e mizerie. Unde mai pui ca cei doi au si-n ei mizerie.

Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: