in

A schimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția!

A chimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția

Jake a schimbat soția pe o secretară tînără. Noua lui prietenă insista să locuiască în casa de lux unde Jake a locuit cu soția sa. Până la urmă, Jake, cu ajutorul avocaților, a îndeplinit dorința prietenei sale noi.

El a dat Edith (acum fostei soții) 3 zile pentru a elibera casa. Prima zi ea a petrecut adunând lucrurile sale în cutii și valize. A doua zi ea a angajat oameni să încarce și să-i transporte lucrurile la noua casă. În a treia zi, Edith pentru ultima dată a aranjat masa, a aprins lumânările, a pus o muzică relaxantă și a luat cina. Pe masă erau creveți, caviar și o sticlă de Chardonnay.

După ce a terminat masa, Edith a intrat în fiecare odaie și a umplut galeriile pentru perdele cu resturile de creveți. A făcut ordine la masă și a plecat.

Atunci când Jake a adus noua lui prietenă – totul a fost superb, primele zile.

Apoi, câte puțin, în casă a început să apară miros neplăcut. Tinerii încercau să scape de duhoarea ce a învăluit casa. Au spălat podelele, au aerisit toate încăperile, au curățit covoarele – însă fără rezultat.

Prietenii refuzau să vină sa-i viziteze, servitorii s-au eliberat din funcții, mirosul neplăcut i-a făcut viața insuportabilă. În cele din urmă, ei au decis să se mute cu traiul în altă casă.

A trecut o lună, iar cei doi așa și nu au reușit să găsească cumpărator pentru casă, care mirosea oribil. Toți agenții imobiliari au refuzat să lucreze cu această casă. Ca rezultat, perechea a fost nevoită să împrumute bani pentru a procura o locuință nouă.

Fosta soție l-a sunat pe Jake să afle cum merg lucrurile. El i-a povestit despre starea proastă a casei. După ce l-a ascultat pe Jake, Edith i-a mărturisit că îi este foarte dor de casă, apoi a adăugat că ar fi gată să facă unele modificări în contractul de căsătorie în schimbul casei.

Bănuind că fosta soție nici nu imaginează amploarea dezastrului, Jake a fost de acord la 10% din valoarea casei, dar cu condiția că Edith va semna actele necesare în aceeași zi. Ea a fost de acord, și timp de o oră totul a fost gata.

Peste o săptămână, Jake cu iubita priveau zâmbind cum se împachetează lururile pentru a se muta în noua lor locuință. Ei au luat din casă totul, chiar și galeriile pentru perdele…

A chimbat-o pe o secretară tânără. Vezi ce i-a făcut soția

Îți place pagina? Ajută-ne cu un «Like»

2 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

secretul unei casnicii fericite

Secretul unei căsnicii fericite

10 imagini care ne arată cum s-a schimbat lumea