7 trucuri unei femei pentru a deveni de neînlocuit

7 trucuri unei femei pentru a deveni de neînlocuit

Majoritatea femeilor se întreabă cum să devină de neînlocuit pentru persoana iubită și ce «nebunii întelepte» trebuie să facă ca el să ramînă mereu aproape. Putem numi asta manipulare, viclenie, reguli de conduită sau înțelepciune femenină, dar cum nu am numi – obiectivul principal este de a rămîne întotdeauna iubită și interesantă partenerului său.

1. Complimente.  Bărbații tot iubesc complimente. Este necesar să-i spuneți cît este de puternic, curajos, generos ș.a.m.d. Să-l lăudați nu doar atunci cînd v-a cumpărat o haină nouă, dar și atunci cănd a bătut simplu un cui sau v-a ajutat să încălțați cizmele. Făcînd comlimente barbatului său – îi întăriți sentimentul de încredere în sine și ajutați la întreținerea unei conexiuni emoționale între-o relație.

2. Impresionați. Femeile atît de ușor pot impresiona un bărbat la etapa inițială a unei relații, dar uită să o facă cănd relația deja dureaza de ceva timp. Faceți-i o surpriză cînd se întaorce de la muncă, gătiți-i bucatele lui preferate, aranjați o cină la lumina lumînărilor. Bărbatul trebuie să se îndrăgostească de tine din nou și din nou. Nu vă opriți să-l uimiți. Rămîneți mereu mister pentru el.

3. Motivați-l. Oricărui om sunt inerente ambițiile. Cît de mari sunt și unde pot duce, depinde în mare parte de femeie. Succesul bărbaților este direct legat de grija și dragostea femeilor. Un bărbat are nevoie de o sursă de inspirație, și această sursă trebuie să fie femeia.

4. Oferiți-i libertate. Multe femei se tem de libertatea bărbatului. Se tem să ramîna singure și mereu se găndesc: «Dar dacă nu se va întoarce?». Bărbatul după natură este un întreținător și cuceritor. El are nevoie să cucerească înălțimi, să salveze lumea și să rezolve probleme, pe cînd acasă trebuie să-l aștepte femeia iubită. Dacă nu-i dați libertate barbatului, acesta începe să rămînă pînă tîrziu la locul de muncă, la calculator sau cu prietenii și să caute diferite modalități pentru a se odihni de tine. Nu încercați să-i limitați spațiul masculin. Lăsați-l să plece la pescuit sau al fotbal cu prietenii, iar cînd se întoarce – întîmpinați-l cu dragoste și afecțiune, și el vă va răsplăti neapărat cu aceeași monedă.

5. Nu al contraziceți. Cînd femeile contrazic un bărbat, ele doresc să dovedească cu sunt drepte, să simtă importanța sa și să obțină o mică victorie. Dar cînd există un cîștigător, există ți un învins. De ce femeia trebuie să cîștige bărbatul său? Doar nu sunteți pe un cîmp de luptă. Cîștigînd bărbatul, ucideți în el o parte din bărbăția sa și al distantați de la sine.

6. Suport. Abilitatea de a sprijini partenerul – este vitală. Bărbatului îi este foarte important ca într-un moment dificil să fie pur și simplu ascultat, fără sfaturi și evaluări. Trebuie cu atenție să vă interesați de retrăirile lui și să vă expreimați încrederea în el ca în bărbat.

7. Seduceți. Bărbații sunt destul de predictibili în dorințele și acșiunile sale. Bărbatul e un vînător, și prada trebuie să fie femeia iubită. Nu încetați sa-l seduceți, accentuați-vă sexualitatea și feminitatea. Relațiile sexuale au o influiență majoră asupra vieții familiale și creează o conexiune mai profundă între parteneri.

7 trucuri unei femei pentru a deveni de neînlocuit

Aceste sfaturi simple pot contribui la consolidarea unei relații, îmbunătațirea vieții familiale, și să facă partenerii mai fericiți. Istețimea femenină poate învinge încăpăținarea oricărui bărbat și să creeze o adevărată armonie.

Like this post? Please share to your friends:
Comments: 1
  1. admin (автор)

    xzc

Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: