8 teste simple pentru a vedea dacă vei avea o fată sau un băiat. Al doilea este cel mai sigur

8 teste simple pentru a vedea dacă vei avea o fată sau un băiat. Al doilea este cel mai sigur

Să recunoaștem, indiferent de cât de tare ne-am dori să spunem că genul copilului nostru nu este important pentru noi, fiecare dintre noi și-ar dori să poată să știe cu precizie ce copil urmează să aibă. Aceste gânduri te pot măcina cel mai tare mai ales în primul trimestru de sarcină, în care nu poți face niciun fel de investigație medicală care să îți releve sexualitatea copilului tău. Cu toate acestea, există numeroase teste tradiționale pe care le poți face acasă pentru a-ți face o idee despre acest lucru.

1. Testul cu varză

În acest test, se fierbe varza roșie, se păstrează apa și se amestecă cu puțină urină. În cazul în care apa devine roz, aveți o fată. Dacă apa este purpurie, e un băiat.

2. Testul cu bicarbonat de sodiu

Adăugați urină și un pliculeț de bicarbonat de sodiu într-o cană. Dacă bicarbonatul se dizolvă, atunci vei avea un băiat. Dacă nu vezi bule sau efervescență, vei avea o fată.

3. Teste farmaceutice

Există și numeroase produse în farmacii care pretind să îți prezică genul viitorului nou-născut. Acestea se folosesc la domiciliu și durează aproximativ 15 minute până să îți dea un rezultat.

4. Testul cu usturoi

Această metodă băbească spune că dacă mănânci usturoi și mirosul acestuia rămâne pregnant pentru mai mult timp, vei avea un băiat. Dacă însă acesta dispare și se dispersează rapid, vei avea o fată.

5. Testul acneii

Știm cu toții că acneea este cauzată de fluctuația hormonală din timpul sarcinii. Cu toate acestea, se spune că dacă te confrunți cu o acnee mai proeminenta pe parcursul sarcinii, vei avea o fată. Dacă însă pielea ta doar se înroșește, atunci vei avea un băiat.

6. Testul cu cheia

În acest caz ai nevoie de o persoană care să te ajute. Ideal ar fi ca mama să nu știe despre ce este vorba în acest test. Pune o cheie pe masă și roagă mama să o ridice. Dacă aceasta o ridică de partea subțire, atunci se spune că vei avea o fată. Dacă însă o va ridica de capătul rotunjit, se spune că vei avea un băiat.

7. Testul vârstei

Maiașii considerau că, dacă aduni vârsta pe care o avea mama în momentul concepției cu anul concepției iar rezultatul este un număr par, bebelușul va fi o fetiță, iar în cazul unui număr impar, va fi un băiețel.

8. Testul poftelor

O altă legendă spune că dacă ai parte de pofte legate de alimente dulci, înseamnă că te pregătești pentru o fată. Dacă din contră îți este poftă de alimente sărate, vei avea un băiat.

sursa

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: