A găsit copilul la gunoi și l-a adoptat. Nu ai să crezi cum arată acum

A găsit copilul la gunoi și l-a adoptat. Nu ai să crezi cum arată acum

În multe țări din lume există cazuri când părinții abandonează copiii nou-născuți. Motivele pot fi diferite: dificultăți financiare, probleme psihologice, imaturitate emoțională.

Dacă o femeie lasă un copil la pragul unui centru medical sau unui orfelinat, atunci viața copilului nu este expusă unui pericol atât de mare.

Dar există cazuri în care copilul la propriu este aruncat în stradă. Cum va fi atunci soarta lui – nimeni nu poate să știe.

Există cazuri când copiii abondonați sunt găsiți și adoptați și de oameni vestiți. Mai jos găsiți istoria lui Mithun Chakraborty.

Mithun-Chakraborty
www.ntd.tv

Acesta este unul din cazurile când o personalitate vestită a primit în familie un copil abandonat.

Cunoscut în toată lumea și foarte popular în Patria sa, actorul indian Mithun Chakraborty se plimba în stradă cum dintr-o dată a auzit un sunet straniu ce venea dintr-un tomberon. Când s-a apropiat mai aproape, s-a dovedit a fi o fetiță aruncată de propria mamă la gunoi.

El imediat s-a simțit responsabil pentru soarta fetei și a luat copilul acasă. Pentru el acesta era un dar de la Dumnezeu.

Mithun Chakraborty
ntd.tv

Mithun a decis să crească și să educe fata, deși deja avea 3 fii, și i-a dat numele Dishani. Toată familia lui mare și prietenoasă a primit-o cu blândețe.

mithun2
ntd.tv

Povesta cu un sfârșit fericit.

Această istorie frumoasă este asemenea unei povești. Abandonată de părinții săi biologici, Dishani a găsit sprijin și dragoste într-o familie nouă.

mithun dishani 2
ntd.tv

 

mithun dishani
ntd.tv

Mithun Chakraborty avea grijă de micuța la fel ca și de proprii săi fii. Dintr-o copilă ea a crescut o adevărată floare.

dishani
ntd.tv

Acest OM cu literă mare a avut putere să adopte un copil din stradă, astfel el nu numai că a salvat o viață, dar și a crescut o persoană demnă. Potrivit lui, el nu a regretat niciodată că a luat o astfel de decizie. Fotografiile acestei familii mari și fericite pot emoționa până la lacrimi.

mithun familia
ntd.tv

Dar dvs. ați putea să luați un copil din stradă în familie?

Te rugăm să distribui această istorie cu prietenii tăi.

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: