11 celebrități care au făcut o înțelegere cu timpul

Astăzi la 50 de ani poți să arăți mai bine decât aratau buneii noștri la aceeași vârstă. În mare parte acest lucru este datorită procedurilor moderne de întinerire și modului sănătos de viață. Care opțiune din aceste două au ales eroii postării noastre de astăzi? Nu vă putem spune exact, dar cu siguranță afirmăm că au făcut o înțelegere cu timpul, deoarece la ai săi 40-50 de ani arată la fel ca și acum 1-2 decenii sau chiar mai bine.

Sandra Bullock

În 2015, ziarul People a numit celebra actriță ca cea mai frumoasă femeie din lume, la acel moment ea deja a avut marcate 50 de zile de naștere, însă chiar și așa, Sandra putea face concurență și multor domnișoare de 25 de ani. Însăși Bullock este cam critică față de aspectul său: „Admiratorii mei mă văd mereu machiată, și nu bănuiesc cum arăt eu dimineața –  nepieptănată și fără machiaj” – a spus Sandra într-un interviu.

Sandra Bullock susține că secretul frumuseții sale constă într-o odihnă bună regulată și prietenia cu un make-up artist bun. Însă noi înțelegem că Sandra este clar modestă, iar principala dovadă a acestui fapt este aspectul ei frumos.

Sandra Bullock
Sandra Bullock (1964 a.n.) imagine: showdream.org

Gwyneth Paltrow

Actrița este întrebată de multe ori cum reușește să arate atât de bine la această vârstă. Principiul său principal este un stil de viață sănătos. Gwyneth face fitness 2 ore pe zi de 5 ori pe săptămână și se alimentează sănătos. De asemenea are o pagină web, unde povestește despre principiile alimentației corecte, formate pe baza opiniilor celor mai buni experți.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow (1972 a.n.) imagine: atelierdore.com

Un alt secret al actriței este că nu-și schimbă stilul și păstrează imaginea deja de câteva zeci de ani. Pentru a arăta perfect, ea se adresează celui mai bun stilist din Los Angeles. În plus, Paltrow preferă machiajul natural, aceasta îi permite să arate tânără și atractivă atât pe ecran cât și în viața de zi cu zi, plus zâmbetul ei alb-strălucitor o întinerește încă cu câțiva ani.

Cate Blanchett

Potrivit lui Cate, secretul tinereții fiecărei femei, este un colon sănătos. Actrița în mod regulat face proceduri de hidrocolonoterapie și primește probiotice. Cate este sigură că aceste proceduri aduc mai mult folos organismului decât cremele scumpe. Al doilea secret este hidratarea constantă a pielii. Pentru aceasta, ea recomandă consumul cantității necesare de apă pură, negazată, cel puțin 2 litri de apă zilnic, și o alimentație sănătoasă.

Cate Blanchett
Cate Blanchett (1969 a.n.) imagine: bustle.com

Jennifer Aniston

Despre cât e de greu să arăți mereu uimitor, Jennifer Aniston cunoaște foarte bine. Ea este adeptă modului de viață sănătos deja de mulți ani. Actrița consacră 6 ore pe săptămână sportului, se alimenteză sănătos, nu pune mâna pe fast-food și alimente cu cunținut bogat de carbohidrați. La fel ca și colega sa Cate Blanchett, Jennifer nu experimenteaza cu stilul său. Îi place părul său lung, ușor creț, care arată de invidiat. În 2019 actrița va sărbători cea de-a 50-a aniversare. Vă vine să credeți?

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (1969 a.n.) imagine: uznayvse.ru

Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr. a trecut prin dependența de aclool și droguri, iar acum se bucură de fitness și crede că un corp frumos poate fi sculptat doar la sala de forță. În același timp el urăște dietele, are 6-8 mese pe zi în care consumă cel puțin 3500 kilocalorii! Robert este sigur că excesul de calorii va „arde” în rezultatul antrenamentelor intense. Se pare că are dreptate, altfel nu era să-l urmărim în filmele de la Marvel și nu numai cu un corp bine definit și musculos.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr. (1965 a.n.) imagine: celebrityinsider.org

Ewan McGregor

Dar Ewan McGregor, care în 2018 a împlnit 47 de ani, are o abordare către fitness cam neobișnuită. El nu se duce la sală, dar… se joacă cu copiii. Toate activitățile sale fizice sunt într-o oarecare măsură legate de creșterea celor 4 copii ai săi: el îi poartă în brațe, îi aruncă în sus, îi poartă în spate, și practică diferite jocuri care îl ajută să fie mereu în formă. Potrivit lui Ewan, acestea sunt exerciții foarte eficiente pentru menținerea corpului în formă.

Ewan McGregor
Ewan McGregor (1971 a.n.) imagine: sinclairstoryline.com

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio nu se grăbește să dezvăluie secretul cum reușește să arate cu 10-15 ani mai tînăr. Din câte știm, el frecventează sala de forță numai înainte de filmări, dar mâncarea sănătoasă o ignoră cu încăpățânare, șocând fanele cu bărbia dublă în afara zilelor de filmare. Mulți consideră că secretul tinereții lui Leo este precum că lângă el mereu sunt femei frumoase, putem să ne amintim de Helena Christensen, Erin Heatherton și Tony Garrn, lângă astfel de femei Leo este obligat să arate excelent!

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio (1974 a.n.) imagine: nexcesscdn.net

Jennifer Lopez

În 2019, Jennifer Lopez împlinește 50 de ani. Dar dacă aruncăm o privire la ea, se pare că actrița întinerește de-a lungul anilor. Vă întrebați care este secretul? Jennifer de mult a refuzat la alcool și tutun, ultimii ani nu bea cafea. Preferă produse proaspete, cu conținut ridicat de vitamine și fibre, are grijă ca porțiile de mâncare să nu fie mari. Este uimitor, dar Jennifer niciodată nu a ținut diete speciale.

jennifer-lopez
Jennifer Lopez (1969 a.n.) imagine: billboard.com

Will Smith

Există oameni a căror aspect exterior nu permite de a stabili cu exactitate ce vârstă au. Arată absolut la fel și la 30 și la 40 de ani. Din această categorie face parte și actorul Will Smith, care în 2019 va împlini 50 de ani. El explică secretul tinereții sale ca o moștenire genetică, pentru care este recunoscător părinților săi. În același timp, el nu uită să facă drum la sala de forță pentru a ține corpul în formă excelentă.

Will Smith
Will Smith (1968 a.n.) imagine: denofgeek.com

Jared Leto

Un actor și muzician de excepție asupra cărui timpul parcă nu are stăpânire. În cazul lui Jared putem spune că aici într-adevăr genele au jucat rolul lor. Pentru a confirma acest lucru – e destul de privit la fratele său mai mare. La una din ceremoniile de premiere „Oscar”, Jared a fost însoțit de mama sa, care a cucerit publicul cu frumusețea și femenitatea sa. Actorul însuși susține că aspectul său este rezultatul vegetarianismului – din 1993 el mănâncă doar produse vegetale.

Jared Leto
Jared Leto (1971 a.n.) imagine: thehypedgeek.com

Keanu Reeves

De ce Keanu Reeves nu îmbătrânește? Sunt două veriuni: Poate că rădăcinile sale asiatice joacă un rol important? Faptul că asiații arată mai tineri decât europenii, nu este deloc stereotip. Sau poate motivul se ascunde în inima lui Keaunu? El fiind renumit prin faptele sale bune.

Keanu Reeves
Keanu Reeves (1964 a.n.) imagine: elle.ro

Există chiar o versiune conform căreia Keanu Reeves este nemuritor – pe net circulă o imagine cu portretul a unui bărbat care ca două picături seamănă cu actorul, și care datează din secolul XVI.

Keanu Reeves nemuritor
imagine: uznayvse.ru

Desigur, bătrânețea este inevitabilă, chiar și pentru eroii acestei colecții (cu excepția lui Keanu, poate). Dar nu trebuie să vă fie frică de asta. Trăiți viața așa cum simțiți și niciodată nu regretați pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Ți-a plăcut această postare? Distribuie prietenilor
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: