«Magazinul de soţi» – o parabolă despre cum femeile aleg partenerul de viață

«Magazinul de soţi» – o parabolă despre cum femeile aleg partenerul de viață Inspirație

Într-un oraș s-a deschis un magazin, în care femeile puteau să aleagă și să-și cumpere un soț. La intrare erau afișate regulile de funcționare:

  1. Puteți vizita acest magazin doar o dată în viață.
  2. În magazinul nostru sunt 6 etaje: calitatea bărbaților se mărește cu fiecare etaj.
  3. Vă puteți alege oricare bărbat de la un etaj sau puteți să urcați mai sus.
  4. Este strict interzisă întoarcerea cu un etaj mai jos.

«Magazinul de soţi» – o parabolă despre cum femeile aleg partenerul de viață

O femeie a stat mult timp pe gânduri, dar, totuși, a decis să viziteze «Мagazinul de soți», pentru a-și găsi un partener de viață.

După ce a citit atent regulile, ea a intrat în magazin și a studiat primul etaj. Aici, ea a văzut un afiș: «Bărbați, care au un post de lucru». Zâmbind, femeia a urcat la al doilea etaj, fără ca să se rețină la primul.

Afișul de la al doilea etaj spunea: « Bărbați, care au un post de lucru și iubesc copiii». Zâmbind, femeia a urcat la al treilea etaj, fără ca să se rețină la al doilea.

Tăblița de la al treilea etaj anunța: « Bărbați, care au un post de lucru, iubesc copiii și sunt nemaipomenit de frumoși». «Oho! — s-a mirat femeia. — Sunt și așa bărbați!» Dar, fără să se rețină și aici, femeia a urcat la al patrula etaj.

Tăblița de la al patrulea etaj avea următorul conținut: « Bărbați, care au un post de lucru, iubesc copiii, sunt nemaipomenit de frumoși și își ajută soția în treburile casnice». «Minunat!» — a exclamat femeia, dar a mers la al cincilea etaj.

La etajul cinci, femeia a citit următoarele: « Bărbați, care au un post de lucru, iubesc copiii, sunt nemaipomenit de frumoși, își ajută soția în treburile casnice și sunt foarte romantici». Femeia a vrut foarte mult să se oprească la acest etaj și să își aleagă un soț, dar a fugit la al șaselea.

Acolo, o aștepta inscripția: «Dumneavoastră sunteți vizitatoarea №2816973 a acestui etaj și noi dorim să Vă anunțăm că aici nu sunt bărbați. Acest etaj există doar pentru a demonstra încă o dată că este imposibil să îi faci pe plac unei femei. Vă mulțumim că ne-ați vizitat!»

Apropo, vis-a-vis de «Magazinul de soți» activează deja de mult timp «Magazinul de soții». La primul etaj se află femeile, cărora le place să facă sex. La al doilea — femeile bogate, cărora le place să facă sex. Iar mai sus de etajul 2 nu a urcat încă nici un bărbat…

Autor pe eucunosc.com

eucunosc