Secretul unei căsnicii fericite

secretul unei casnicii fericite Inspirație

Soțul  și soția au trăit o viață lungă și fericită împreună. Au împărtășit unul cu altul toate secretele și emoțiile, doar un singur lucru soția a cerut soțului să nu facă niciodată: să se uite în cutia veche de pantofi, pe care ea o păstra pe raftul de sus din dulap.

secretul unei casnicii fericite

Bărbatul nu întreba niciodată despre conținutul cutiei, credea că sunt pur și simplu niște lucruri personale femenine. Dar într-o zi bătrâna sa îmbolnăvit. Când starea ei a început să se agraveze, ea a cerut soțului să-i aducă cutia din dulap la spital, a venit timpul pentru a dezvălui secretul.

Bătrînul a venit acasă, a luat cutia și a dus-o la spital. Când a deschis-o, a găsit în interior două păpuși croșetate și o grămadă de bani – 95 000$!

– Dar… de ce? Cum? – nu putea reveni uimit de o astfel de sumă.

– Înainte de a ne căsători, a spus bătrână soțului uimit, – bunica mea mi-a povestit secretul unei căsnicii fericite. Mi-a spus să nu mă cert niciodată cu soțul, dar când voi fi supărată pe tine, să croșetez o păpușă.

Bătrânul a fost uimit – în cutie erau doar două păpuși. Pentru toți cei 50 de ani de căsătorie, ea a fost supărată pe el doar de 2 ori. El a îmbrățișat soția și a sărutat-o.

– Dar de unde s-au luat banii? A întrebat el.

– Oh, asta? A rostit ea cu un zâmbet. – Aceștia sunt banii pe care i-am câștigat din vânzarea păpușilor.

Autor pe eucunosc.com

eucunosc