Cei mai bogați muzicieni din ultimul deceniu

Cei mai bogați muzicieni din ultimul deceniu Social

Revista Forbes a întocmit o listă cu topul oamenilor din lumea muzicii, cu cele mai mari venituri din ultimii 10 ani. Primul loc a obținut Dr. Dre.

Interesant este faptul că muzicianul nu a lansat albume din 2015 și nici nu a organizat turnee din 2010. Mai mult, ultimul hit în care a participat, alături de Eminem și 50 Cent, a fost lansat încă în 2009 (Crack a Bottle).

Cu toate acestea, un astfel de minim de activități, nu l-a încurcat pe Dr. Dre să câștige $950 milioane, plasându-se pe locul întâi în topul revistei Forbes.

Trebuie de menționat că producătorul de muzică mai deține și o cotă de 20% în compania «Beats Electronics», care produce căști și difuzoare.

Locul 2 i-a revenit inerpretei Taylor Swift, care deține o avere de aproximativ 825 milioane dolari SUA. Pe locul 3 s-a clasat cântăreața Beyonce, cu venituri de $685 milioane.

Ambele interprete lansează melodii noi, participă în turnee și colaboreazp cu brand-uri renumite.

Autorii rating-ului nu au luat în calcul impozitele și cheltuielile vedetelor pentru viața de lux, și nu au ținut cont de contribuții financiare către numeroși manageri și agenți.

Autor pe eucunosc.com

eucunosc
Lasă un răspuns

Publicând comentariul, vă exprimați acordul asupra politicii de confidențialitate.